keskiviikko 21. marraskuuta 2012

I guess that would explain the burning sensation

Viimeisen kirppisreissun ja nettitilauksen satoa, joista osasta en enää muista mikä oli kummastakin.

Muutama Disney-lastenkirja, joista huomionarvoinen ei olekaan tuo Velhon Oppipoika vaan se, että Aku Ankan Uusi Uima-allas on uudelleenpiirretty versio Carl Barksin tarinasta Uima-allas. Joten ilmeisesti se "uusi" viittaakin nimenomaan uusintaversioon, mutta eipä kirjassa tietenkään mitään mainintaa Barksista ole.

Ja sitten elokuvia

SHERLOCK HOLMES-boksi sisältää ei niin yllättäen Sherlock Holmes-elokuvia. Kaikkiaan 10 kappaleen verran. Huisaa!

COUPLING, eli Paritellen-sarjan kolmas tuotantokausi ja vaikka alunperin muiden ohella kuittasin tämän sarjan Frendien kopiona, niin paremmin se kiiltää kuin esikuvansa. Sitä paitsi tässä sarjassa on kohtaus jossa yksi päähenkilöistä haluaa jalkansa leikattavan irti, jotta vale tekojalasta muuttuisi todeksi.

Muistaakseni jonkinlaista new age-soopaa sisältävä HEREAFTER on Clint Eastwoodin ohjaustyö, joten se riittää toistaiseksi.

MISSING IN ACTION-boksi tarjoilee kolmen leffan verran Chucknorrismia ja se on hyvä.

THE ANDROMEDA STRAIN ei ole se elokuva, vaan tv:lle tehty minisarja samaisesta Michael Crichtonin tarinasta. Pidin silloin kun se televisiosta tuli.

UHF on kovasti nauruhermojani kutittava komedia, jonka kuluneen kasettiversion pääsin näin päivittämään hiukan parempikuntoiseen versioon. Sisältää loistavat parodiat Conan Barbaarista ja Gandhista, kuten myös erinomaisen eläinohjelman jossa osoitetaan kilpikonnan olevan luonnon imukuppi. Ja kuka voisi unohtaa Spatula Citya.

Mielikuvituksellisesti nimetty ACTION MOVIES-kokoelman olin jo kertaalleen ohittanut, katunut, saanut vinkin sen löytämisestä ja näin ollen viimein luokseni saapui neljä b-lentokonetoimintaelokuvaa (Flight of the Black Angel, Final Mission, Aurora: Operation Intercept ja White Ghost). Niin ja herra D.Feature, jos se vielä tulee jossain vaiheessa eteenne, niin kuten ymmärrätte tästä postauksesta, olen jo saanut sen kokoelmiini.

Oletettavasti ninjasta kertova NINJA ilmaantui muistaakseni samoihin aikoihin kuin Ninja Assassin ja on olettavasti yhtä tyhjänpäiväistä, mutta toivon mukaan myös yhtä typerryttävän hauskaa katseltavaa.

DUNE on tietenkin aika hienolla kannella varustettu David Lynchin kiltisti sanottuna mielenkiintoinen Dyyni ja tuskin maltan odottaa elokuvan ekstroihin käsiksi pääsemistä.

Neljästä homoseksuaalista kertovan HAPPY DAYSIN kolmas tuotantokausi muistuttaa minulle, että onnekseni omistamani neljä ensimmäistä tuotantokautta edeltävät jump the sharkia.

COMMAND PERFORMANCE saa olla mitä tuubaa tahansa, mutta kuinka sitä voisi ohittaa elokuvaa jossa Dolph Lundgren on "muusikoksi ryhtynyt entinen moottoripyöräjengiläinen". That's gold baby!

Michael Biehnin katastrofielokuva ASTEROID muistuttaa minulle melkein hauskasta hetkestä, kun vuosia takaperin joulun koittaessa äitini pyysi minua tuomaan videovuokraamosta jonkin elokuvan mukanani, ettei aina tarvitsisi seurata niitä iänikuisia jouluohjelmia ja minä toin Asteroidin. Hän ei pitänyt siitä.

9 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Jep. Hyvä, jotta olet saanut tuon puuttuvan kokoelman kokoelmiisi. Eipä sitä täälläpäin juurikaan enää sen viime maininnan jälkeen sitten ole näkynytkään. :D

Muutoinkin oikein hyviä löytöjä olet tehnynnä. Varsinkin nuo Sherlockit ja UHF ovat sellaisia, joista itsekin olisin enemmän kuin innoissani.

Kävin minäkin kirppiksellä tuossa aamusella. Tein muutaman löydönkin. Laitan postauksen niistä kehiin jahka saan kamerani kuvauskuntoon. Siitä kun uupuu vaihteenvuoksi patterit...

...noir kirjoitti...

Joo, toi Holmes-boksi uteloittaa kovasti, kun pinnalta se näyttää tyypilliseltä halpispaketilta jossa olisi jotain public domain-kamaa, mutta ekstrojen perusteella joku on oikeasti nähnyt jonkinlaista vaivaa sen koostamisessa.

JugendZ kirjoitti...

Paappa si tuloo nuista Dyyni ekstroista tarkkaa tuomiota, jospa mielestänne hyviä niiden vuoks vois jopa itekii versiosa päivittää.

Jessus kirjoitti...

Command Performance on RAUTAA!

...noir kirjoitti...

E:
varmasti, jos ne ovat mainittavan arvoisia.

J:
uskon.

Mörri kirjoitti...

Apua, et kai sinä oo Barks-keräilijä?

...noir kirjoitti...

Pikemminkin Disney-keräilijä, mutta Barks on selkeä ykkönen ja menee aina muiden edelle.

Mörri kirjoitti...

Siks piti kysyä, ett asun yhden _hullun_ Barks-keräilijän kanssa, vaikka kaikenlaista Disneytä tulee ovista ja ikkunoista koko ajan. Itelläni on keräilylistalla ollut vaan Disney-klassikot, mut viime aikoina kertynyt muutakin.

...noir kirjoitti...

Kenties yllättäen en kuitenkaan keräile Disney-elokuvia, vaan intoni kohdistuu pelkästään sarjakuviin. Niitä lehdistä kirjoihin onkin kertynyt kiltisti sanottuna aivan helvetisti, ettei yksi iso kirjahylly riitä niille alkuunkaan.

Täytyy vielä huomauttaa, että hankin "Akkarini" ensisijaisesti luettavaksi, että samoja tarinoita sisältävät julkaisut eivät ole niin tärkeitä hankintoja kuin muut.