maanantai 5. marraskuuta 2012

Movie monday: Trinity, help!

"Minkä kolmen koplan elokuvan te haluisitte nähdä?"

Kova juttu olisi jos Steven Seagal esittäisi äksönleffassa entistä Navy Sealia joka on jäänyt eläkkeelle ja omistaa aikansa luonnonsuojelulle, mutta kun tytär kaapataan ketjupaitaisen mursuviiksen ansiosta, on Seagalin palattava tositoimiin estääkseen plutoniumpommin räjähdys Nakatomi Plazassa ja siinä häntä auttavat sidekickit, kyyninen lievästi alkoholisoitut kyttä jota esittää Bruce Willis ja maailman hauskin mies, Rob Schneider.

Steven Seagal
+
Bruce Willis
+
Rob Schneider
=
adamantiumia.

Vielä kun tuottajiksi saataisiin hellyyttävistä romanttisista komedioista tuttu Menahem Golan, käsikirjoittaja-ohjaaja-duoksi sydäntä raastavista ihmissuhdedraamoista tutut Jason Friedberg ja Aaron Seltzer.
Mukaan vielä Joan Osbornen väkivaltaista metallimusiikkia ja naiskauneutta Tyttökultien kautta, niin Markus Selinin mestariteos olisi valmis. "What if God was one of us."
Ja joo, tiedän että suurin osa Golden Girlseista on kuollut, mutta sitä varten on lapiot joilla kaivaa.

Nimeksi vielä

Steel Thunder 2
- The Return -

Julisteenkin olen suunnitellut

Huvittavinta tuossa edeltävässä ei-hauskassa vitsissä on tietenkin se, että oikea vastaukseni ei siitä juuri eroa.

Jos Sylvester Stallone ja Kurt Russell tekisivät Tango & Cash kakkosen ja ideaalitilanteessa käsikirjoittajana toimisi vielä Shane Black, olisi se sellainen nautintogeneraattori, että pois alta Jaffat tulloo.

4 kommenttia:

Salla kirjoitti...

Pelotti päästää mies keittämään iltateetä, sitä nauratti niin paljon. Lapio taisi olla se viimeinen niitti arkkuun.

...noir kirjoitti...

Hyvä

KimSjopi kirjoitti...

Rob Schneider esittämään naispääosaa, että saadaan ns. "comic relief" ja viisitoista minuuttia elokuvaa, niin naispääosa kuolee! Kuulen jo kassakoneiden kilinän ja Oscareiden kopinan!

...noir kirjoitti...

En oikein usko, että Steel Thunder 2: The Returnia hyväksyttäisiin mihinkään Oscar-mittelöihin. Se kun olisi epäreilua muita elokuvia kohtaan pistää näin ylivoimainen voittaja peliin. Joku Spielberg juoksisi itkien pois ja lopettaisi uransa siihen paikkaan, kun tietäisi ettei koskaan saavuttaisi mitään yhtä loistavaa ja Disney nousisi haudastaan palauttamaan kaikki palkintonsa ja antaisi vielä oman syväjäädytyn päänsäkin Seagalille tuhkakupiksi. En tosin tiedä tupakoiko Seagal, mutta silloin hän varmasti aloittaisi.