perjantai 28. kesäkuuta 2013

A cop tries to stop a scientist's experiments to turn students into cyborg-mercenaries

Koska tuli ostettua uusia hyllyjä, niin tokihan niihin piti myös hankkia täytettä ja näin ollen erääseen kuvalevyjä myyvään liikkeeseen lähti kahdeksan elokuvan tilaus ja kirpparilta tuli ostettua seuraavat mestariteokset sekä niiden vastakappaleet:
Deep Blue Seata en voi tietenkään puolustella kuin sanomalla, että hai pistää uunin päälle.
Sabatan paluu puolestaan ei edes kaipaa puolusteluja osakseen, sillä Lee Van Cleef on vieläkin kovempi kuin sun isäs.
Supernovassa on Luke Perry ja se on silti taatusti parempi kuin Walter Hillin kieltämä kaimaelokuva.
Conando seikkailee animaatiohahmona ja Sarjissankareissa on kivoja sarjissankareita, kun taas toiveisiini joita en ole esittänytkään on vastattu Leopoldin kautta, sillä hän ei ole kala eikä yhdellä äällä luikerteleva kärme, vaan lohikäärme Leopold. Hiukan potuttaa se, että tuon Leopold-kotelon kuuluisi olla oikeasti sellainen juuri ja juuri kasetin ympärille kietoutuva pahvihärpäke, mutta oletettavasti sama ihminen joka on piirtänyt kansipaperiin demonisen mustan kukan oli mennyt leikkelemään pahvin muovikoteloon sopivaksi. Jäljellä olevia paloja tarkastellessani en näe merkkejä siitä, että pahvi olisi ollut niin kulunut, tms. jotta se olisi pitänyt säilymisen vuoksi viipaloida kuin jossain slasherfilmissä. Joten ymmärrettävästi olisin toivonut kotelon olevan omana itsenään, eikä tuhottuna kuten 7 Päivää-lehden toimittajien uskottavuus. No, Leopoldin kuten muiden kasettien yhteishinta jäi alle euroon, etten ole valitusten suhteen kovinkaan luvallisella alueella ja olen nyt todella väsynyt, minkä vuoksi kannessa mainittu Super-lepakko kuulostaa maailman toiseksi hauskimmalta jutulta.

Ironian ruosteinen säilä viiltää tietenkin lihaa turhankin syvältä, kun mainitut uudet hyllyt tuli ostettua juuri siksi, että muut taloudestani löytyvät hyllyt eivät enää vetäneet puoleensa kaikkea jo entuudestaan hankittua ja näin ollen alan olla jo nyt uusien hyllyjen tarpeessa.

Ja voi luoja, eli tietenkin Saatana, että tällä ilmalla pienikin aherrus voi saada kehon hikoilemaan voita ja järjen tuntumaan kadonneelta kultaiselta kaupungilta. Siksi katsokaamme kuinka kreivi Orlok odottaa linja-autoa:

2 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Minullakin on tuo Supernova. Ostin sen joskus Ärrältä eurolla. Katsoakin sitä yritin. Ei onnistunut. Levyllä kun ei ollut mitään katsottavaa. Lienee poltossa mennyt jokin pahasti pieleen. Nyhjäsin siis tyhjää siellä egelläni... :D

...noir kirjoitti...

Odotan siis suurella innolla onko elokuva luhistunut itseensä, vai onko levyllä maksamani puolen euron verran sisältöä.