tiistai 23. syyskuuta 2014

Transporter 2 (2005)

Frank (Jason Statham) ajaa autolla,  tappelee ja pelastaa joitakin ihmisiä murhavirukselta.

Värikäs (no, keltainen kuin Millerin äpärä), vauhdikas ja Luc Bessonin juosten kirjoittama toimintaelokuva jossa Statham näyttää yrmeältä, näyttää hyvältä puvussa ja näyttää närhen munat.
Ja nyt kun näyttäminen tuli puheeksi, niin miksi Statham näyttää jokaisen Transporterin kannessa siltä kuin jokin luusairaus vääntäisi hänen vartaloaan.
Se lienee tarttuvaa, vai mitä Bangkok Dangerous.

Tähdet: **
Transporter 2

4 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Tässä kakkososassa taisi olla se kammottavan kehnon näköinen räjähdysefekti, vai muistanko väärin. Helikopteriin taisi liittyä tai jotain sen sorttista...

...noir kirjoitti...

Olihan tässä kohtaus jossa kopteri ammutaan alas, mutta ei se mielestäni nyt mikään huono efekti ollut, joskaan ei myöskään mikään erityisen hyväkään. Sellaista ihan ok-tasoa.

Se efektiin liittyvä seikka mikä leffassa kiusasi oli kun se lentokone syöksyy alas ja kieppuu ympäri ämpäri, niin sisällä olevat Statham ja pahis ovat vain hiukan vinossa, eivät pompi kuin flipperin sisällä.

corum81 kirjoitti...

Minulla on pitkään hyllyssä kököttänyt Transporter 1-2. Olin siinä käsityksessä että nämä olisi kelvollisia katsoa. Oliko ykkönen edes hyvä?

...noir kirjoitti...

Ne ovat kaikki ihan samanlaisia. Joten jos yhdestä pitää, niin sitten aika varmasti kaikista.